John Bijlsma

Vanaf 2016 ben ik bezig met fotograferen en ik heb in het begin mij eerst breed ingezet op wat ik leuk zou vinden. Daarvoor heb ik en ben ik nog steeds workshops gaan volgen en probeer ik achter te komen waar mijn kwaliteiten zitten.

Ondertussen ben ik achter gekomen dat portret & landschappen erg leuk vindt om te fotograferen en sindsdien ben ik mij daarin gaan verdiepen.

Omdat ik meer leer wat een ander zegt, vond ik een fotoclub erg handig en heb ik sinds begin 2020 mij maar aangemeld voor fotoclub Almere, zodat ik kritiek van een ander aan kan horen wat zij vinden van mijn foto’s.

Ik hoop dat met deze fotoclub mijn skills nog beter worden en dat ik nog meer plezier ga krijgen met fotografie.

Foto's van John: